• 1techno slider
  • 1techno slider2
  • 1techno slider3
  • 1techno slider4
  • 1techno slider5

Ηλεκτρικές πρίζες

preview
Οι ηλεκτρικές πρίζες τροφοδοτούν με ενέργεια το σπίτι σας όπου χρειάζεστε περισσότερο. Οι χαλαρές πρίζες που έχουν φθαρεί και δεν συντηρούνται σωστά μπορούν να αποτελέσουν σοβαρό κίνδυνο. Τι περισσότερο όμως μπορεί να χρειαστεί η εγκατάστασή σας από θέματα συντήρησης και αναβάθμισης για την αποφυγή κινδύνων.
Όπως αλλάζουν τεχνολογικά οι συσκευές έτσι και πρίζες έχουν προοδεύσει αρκετά. Από τις πρίζες με ενσωματωμένο USB για την φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών χωρις την βοήθεια μετασχηματιστή μέχρι τις πρίζες ειδικά σχεδιασμένες για το ηλεκτρικό ή υβριδικό σας αυτοκίνητο, υπάρχει μεγάλη γκάμα ρευματοδοτών διαθέσιμη ώστε να κάνει την ζωή σας ευκολότερη.
 
Προστατευτικές Πρίζες
Επειδή δεν μπορεί να υπάρχει συνεχής και αδιάλειπτη επίβλεψη από ενήλικα, οι προστατευτικές πρίζες προστατεύουν τα παιδιά σας και τα παιδιά των προσκεκλημένων σας, προτρέποντας τα από τραυματισμούς. Οι πρίζες αυτές είναι τόσο αποτελεσματικά ώστε από το 2008 οι σύνδεσμοι των ηλεκτρολόγων έχουν απαιτήσει την εγκατάστασή τους σε όλες τις νέες εγκαταστάσεις. Περισσότερα..

 

Πλήρης Προστασία από Υπέρταση
Υπέρταση μπορεί να συμβεί ανα πάσα στιγμή, από διάφορες αιτίες, καταστρέφοντας τις συσκευές σας. Προστατέψτε την τεχνολογία στο σπίτι σας από ζημία με τη βοήθεια ενός σταθεροποιητή τάσης. Περισσότερα..

 

Ηλεκτρολογικός Έλεγχος Ασφαλείας
Τα ηλεκτρολογικά προβλήματα είναι η συνηθέστερη αιτία υλικών ζημιών από πυρκαγιές στην Ελλάδα. Για να προσδιορίσουμε και να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα ηλεκτρικής ασφάλειας, ένας διεξοδικός και επαγγελματικός έλεγχος είναι απαραίτητος. Προγραμματίστε σήμερα δωρεάν έναν έλεγχο ασφαλείας μαζί μας και λάβετε μια λεπτομερή έκθεση βελτιώσεων της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης. Περισσότερα..

 

Συνδεθείτε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της ασφάλειας. Το κατάστημα μας σας δίνει την καλύτερη λύση στα θέματα των ηλεκτρικών ρευματοδοτών.